Pengebeløb

Vi har lavet skræddersyede låneoversigter, alt efter hvilket pengebeløb du søger. Dit valg at pengebeløb kan have væsentlig indflydelse på dit udvalg som forbruger og dine chancer for at blive godkendt. 

Klik ind på en af beløbene for at se hvilke online udbydere der kan hjælpe dig. I hver oversigt finder du væsentlige oplysninger om vejl. renter, ansøgerkrav, beløbsgrænser, svartider og meget mere.

Når du vælger pengebeløb

Der er flere ting du bør være bevidst om, når du skal vælge det rigtige pengebeløb. Hvert tusinde kroner, gør en markant forskel for dine samlede omkostninger og for dine godkendelseschancer. 

En god hovedregel er, at jo flere penge du søger om, desto større krav stilles der til dig og din privatøkonomi. Der er derfor ingen grund til at ansøge om mere end højest nødvendigt. 

Har du svært ved at klarlægge dit pengebehov? Der er mange danskere som er i tvivl og her er det en god idé, at få lagt et fyldestgørende budget, samt skabt klarhed over ens rådighedsbeløb. Det vil både hjælpe dig med at kende dit udgangspunkt og vide hvilken løbetid der er passende til din økonomi. 

En anden væsentlig detalje er, at en længere løbetid gør det dyrere, da du betaler flere renteomkostninger. Vælg derfor den kortest mulige løbetid, så du ikke har pengene unødigt længe, det vil blot koste dig flere penge. Vi håber du kan bruge vores oversigter og råd til at få overblikket og få valgt den rette løsning. 

Jo større beløb, desto færre muligheder

Der er ingen tvivl om, at jo større beløb du efterspørger, desto færre valgmuligheder vil du generelt have som forbruger. Det skyldes strukturen på markedet og udbydernes øvre beløbsgrænser. Det betyder at der findes nogle "gyldne" grænser. 

En af dem går ved 50.000 kr., hvor de fleste har deres øvre lånegrænse. Den næste "gyldne" grænse går ved 100.000 kr. hvor flere udbydere går fra og hvor du typisk kun har lidt over en håndfuld firmaer tilbage at vælge imellem. Naturligvis afhængigt af om du opfylder kravene alle steder. 

Du kan derfor opleve at dine muligheder bliver indskrænket jo flere penge du søger om.