Samlelån - lån til indfrielse af gæld

 

Sammenlign online banker og find det bedste samlelån.

Fordele ved at samle din dyre gæld, i ét lån:

 

  • Spar penge via lavere rente
  • Større økonomisk overblik
  • Tilpasset løbetid og md. ydelse

Find det bedste samlelån

Ansøg gratis og uforpligtende, for at se hvad udbyderne kan tilbyde dig.

Kan du ikke få pengene til at slå til og mangler du penge til at betale gæld eller regninger? Så er gode råd dyre, for det vil være en meget kortsigtet løsning at optage nyt lån for at betale andre regninger eller anden gæld.

Løsningen er refinansiering, hvor du samler dyre lån ét sted – til en lavere rente.

Det du gør, er at få overblik over din samlede gæld. Hvor meget skylder du reelt og hvor mange forskellige steder? Det kan nemlig godt være en smart idé, at samle alle dine lån hos én fast udbyder.

Refinansiering af dyre lån

Hvis du har mange forbrugslån hos flere forskellige udbydere, kan det være en rigtig god idé at forsøge at samle de lån, i et samlelån, hos én udbyder. Refinansiering er blevet en populær løsning, hvor du sparer penge via en lavere rente, og samtidig får et større økonomisk overblik.

Det gør du bliver fri for at skulle betale til mange forskellige kreditorer, som hver især skal have høje renter. Der ud over kan du langt nemmere danne dig et overblik over, hvad du reelt skylder.

Det kan desuden vise sig at være en billigere løsning, fordi du kan forhandle en lavere rente hjem hos den ene udbyder, hvor du vil samle hele gælden.

Hvis det er første gang du støder på begrebet, er der formegentlig en masse spørgsmål der presser sig på. Er det besværligt? Får jeg penge udbetalt? Hvem afviklet det gamle lån for mig? Mange af de spørgsmål kan du blive klogere på via Termino, der samtidig forklarer hvordan du kan få et samlelån med lav rente.

Refinasiering som løsning

Mange online låneudbydere har taget refinansiering eller samlelånet til sig. En løsning, hvor du optager et nyt lån for at afvikle din nuværende dyre gæld, men til en samlet lavere rente end den, du har nu.

Du ender med at skylde det samme beløb, som du gør nu, men fordi det bliver samlet i ét enkelt, i stedet for flere små, så bliver den samlede rente væsentlig lavere.

Det er typisk de større online firmaer, som tilbyder refinansiering af lån, så du skal vejen forbi eksempelvis Santander Consumer Bank eller Bank Norwegian for at finde ud af, om det er en løsning for dig.

På de sider skal du sørge for at søge under den kategori, der hedder “refinansiering” fordi det er meget afgørende, at firmaerne er helt klar over, hvilken situation, det er, de skal hjælpe dig ud af.

Selvfølgelig er det altid bedst, hvis du kan sørge for at overholde tilbagebetalingsaftaler. Men hvis ikke det kan lade sig gøre for dig og du er træt af høje kreditomkostninger, vil refinansiering være en fantastisk løsning.

Den giver dig økonomisk overblik og sparer dig mange penge. Det er vigtigt at understrege, at du IKKE optager mere eller ny gæld. Du får reelt bare konverteret din nuværende, til noget langt billigere.

Ønsker du at vide mere om refinansiering af lån og gæld, er Refinansiering.dk specialister på området, hvor de også har beskrevet hvordan det helt konkret foregår.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os hvis der opstår spørgsmål, eller du får brug for en hjælpende hånd.

Man-fre kl. 9.00 – 16.00.

+45 71 74 74 49

6 + 6 =