Lån 180.000 kr.

 

Sammenlign online banker og find det bedste lån på 180.000 kr.

 

  • Ansøg gratis og uforpligtende
  • Nemt overblik over online bankerne
  • Gå efter den laveste ÅOP, når du sammenligner tilbud

De fleste kan få behov for at låne penge til en investering. Det kan være til en ny bil eller motorcykel, til køb af lejlighed, renovering af boligen eller noget helt andet. På nettet kan du med et forbrugslån, søge penge til lige det du har behov for. Du kan låne 180.000 kr. hos flere udbydere online.

Sammenlign forbrugslån på 180.000 kr.

Ansøg gratis og uforpligtende.

 

Nedenfor finder du en oversigt over gode danske udbydere, som kan tilbyde dig et lån på 180.000 kr. Der er flere selskaber at vælge mellem, og der er stor variation blandt de forskellige. Det gælder både i forhold til løbetid, rente, gebyrer, vilkår, adgangskrav og meget mere. I listen kan du finde information om det hele, så du bedre kan få styr på, hvor du vil søge.

Med listen kan du hurtigt blive klogere på de forskellige udbydere og hvad du kan forvente. Det kan være, du prioriterer selskaberne med den laveste rente eller med krav du kan opfylde. Det kan også være, du kun vil søge hos dem, som svarer og udbetaler pengene hurtigst (omend det ikke anbefales).

Uanset hvad, så bør du altid ansøge hos flere. Det er nemlig vigtigt for at du kan sammenligne forskellige tilbud om forbrugslån på 180.000 kr. Husk på, at det er både gratis og uforpligtende at søge – og så tager det kun få minutter af din tid. Uden tvivl investeringen værd på mange måder.

Vi gør det altid enkelt og ligetil at sammenligne muligheder, udbydere, samt at få overblik over hvem der kan hjælpe dig. Skulle du søge større pengebeløb, kan du ligeledes tjekke vores oversigt med lån på 190.000 kr..

Krav for at kunne låne 180.000 kroner

For at kunne låne penge i Danmark skal du være fyldt 18 år. Flere udbydere har dog højere aldersgrænser på eksempelvis 20 eller 23 år. Desuden skal du have dansk folkeregisteradresse og ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret med gæld. Når der er tale om større beløb som 180.000 kroner, så findes der desuden nogle krav til din økonomi. Du skal kunne dokumentere over for selskabet, at du har en fast indtægt.

Det kan du gøre ved at medsende årsopgørelser, lønsedler eller tilsvarende som dokumentation. Du kan nemt hente din personlige årsopgørelse via www.skat.dk. Vær opmærksom på, at nogle udbydere kan kræve, at din årlige indtægt er større end et vist beløb.

Prisen ved at låne 180.000 kr.

Det er selvfølgelig aldrig gratis at låne penge, uanset hvilken løsning du vælger. Du skal både betale renter på de 180.000 kr. samt en række gebyrer. Både rente og gebyrer varierer fra selskab til selskab.

Renten angives som procent af de 180.000 du låner, mens gebyrerne som regel er faste beløb. Det kan være i forbindelse med oprettelse, administration eller lignende. Alle omkostninger er samlet i ÅOP, som fremgår af det uforpligtende tilbud, du modtager fra udbyderen.

ÅOP inkluderer således både rente og gebyrer og er derfor den mest nøjagtige angivelse, hvad lånet koster dig hvert år. Det er derfor både nemmere og hurtigere at se på ÅOP end hvert enkelt gebyr og rente, når du skal sammenligne dine tilbud.

Vælger du tilbuddet med den laveste ÅOP, så er du også sikker på, at du har fundet det billigste forbrugslån på 180.000 kr. Dette kan du så underskrive og godkende online med dit NemID, og så kan du have pengene på kontoen allerede inden 1-3 hverdage.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Kontakt os hvis der opstår spørgsmål, eller du får brug for en hjælpende hånd.

Man-fre kl. 9.00 – 16.00.

+45 71 74 74 49

11 + 3 =