Online lån som 18 og 19-årig

Er du endnu ikke fyldt 20 år, kan det godt være vanskeligt at låne penge. Som 18 og 19-årig er mange udbydere nemlig skeptiske med at udlåne og det kan betyde, at du vil have vanskeligt ved at finde nogen.

Mange firmaer ønsker ikke at låne ud til personer, der endnu ikke er fyldt 20 år. Der er dog få muligheder for at optage lån som 18 eller 19 årig. Mere om det på denne side.

Mulighederne er mere begrænsende

Først og fremmest skal du nok gøre dig klart, at du ikke vil kunne låne store beløb som 18-årig. Det skyldes, at lånefirmaerne i højere grad tvivler på din kreditværdig og så har unge mindre livs- og erhvervserfaring.

Når det er sagt, så kan du faktisk selv gøre noget for, at det er mere sandsynligt du bliver godkendt. Du kan sørge for at have en fast indtægt i form af et job. Det øger sandsynligheden for, at du kan betale den månedlige ydelse, og det er noget, udbyderne kan lide.

Dernæst må du ikke stå i RKI, for så vil firmaet tænke, at du er en dårlig betaler. Til sidst kan du også være i uddannelse – det giver ikke nødvendigvis mange penge til at afbetale på lånet nu og her, men i det lange løb viser det, at du kommer til at tjene penge, når du er færdig med uddannelse.

Mange firmaer har alderskrav på 20 år

Det er mere reglen end undtagelsen, at de online lånefirmaer har en nedre aldersgrænse på 20 år. Det skyldes altså, at firmaerne tvivler på, om du vil være i stand til at betale pengene tilbage i en alder af 18 år. Bankerne vil næsten helt sikkert ikke låne dig penge som 18-årig, så derfor er det på nettet, at du skal satse på at kunne få pengene.

Sørg for at finde dig et arbejde, hold dig ude af RKI eller søg ind på en uddannelse, så du fremstår mere attraktiv for de online lånefirmaer. Det vil ligeledes bidrage til en sundere privatøkonomi fremadrettet.

Der er ingen tvivl om din alder har betydning, specielt som teenager, men du kan alligevel gøre en del selv. God fornøjelse.