Lån til nyt jordvarmeanlæg

Det kan være en god investering i fremtiden, at installere jordvarme i hjemmet. Det er en klimavenlig og billig løsning i forhold til mange andre alternativer. Dog kræver det, at man først har pengene til at installere det. Har du et ønske om at udskifte din varmekilde, så kan du optage et lån til jordvarme på nettet i dag. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning.

Finansiering af jordvarme

Du kan få råd til at installere jordvarme i hjemmet ved at optage et online lån. Her kan du låne alt mellem 5.000 og 400.000 kr. og afbetale, når du vil. Der er mange udbydere på markedet, og det skal du som forbruger udnytte til din fordel. Ved at ansøge hos flere og sammenligne de forskellige tilbud kan du spare rigtig mange penge på dit lån til jordvarme. Der er nemlig stor forskel på den rente, udbyderne kan tilbyde dig.

Et nyt jordvarmeanlæg kan koste alt mellem himmel og jord, så det er svær at vide om du fx. har brug for 70.000 eller 170.000 kr. på kontoen. De fleste steder vil det koste over 100.000 at komme i gang, men det afhænger meget af udbyderen, omfanget og opgavens størrelse.

Hvis du ønsker at se nærmere på dine lånemuligheder, kan du besøge vores oversigter med lån på 95.000 og lån på 180.000 kroner, hvor der er gode online banker at vælge imellem. Du bør altid høre banken også, men der er ingen sikkerhed for at de siger JA til din forespørgsel.

For at få overblik over markedet kan du med fordel bruge nogle af vores oversigter her på hjemmesiden. Udvælg mindst 2-3 forskellige selskaber, som både dækker dine behov, og hvor du kan leve op til kravene. Du kan indsende din ansøgning på selskabernes egen hjemmeside i løbet af få minutter.

Husk på, at det altid er helt gratis og uforpligtende at ansøge om et lån til jordvarme på nettet. Når du har modtaget dine tilbud, så kan du i hjemmets ro og mag sammenligne dem og vælge det, som er bedst og billigst for dig.

Hvad er jordvarme?

Vil du have jordvarme i hjemmet, så skal du have installeret et jordvarmeanlæg. Det kræver, at din grund graves op, så der kan længes en slange ned. Anlægget består nemlig af en varmepumpe og fornævnte jordslange, som udnytter solens varme i jorden.

Et jordvarmeanlæg kan producere ca. 3 gange så meget energi, som det forbruger. Det gør det til en enormt miljøvenlig løsning, som er god for både din økonomi og for klimaet. Det samlede CO2-udslip vil nemlig være ca. 50-75 % lavere ved jordvarme end ved alternative opvarmningsformer.

Selve varmen til slangen leveres direkte af solen og er derfor helt omkostningsfri. Det koster dog lidt at omdanne denne varme til brugbar energi til hjemmet. Alligevel viser erfaring, at boligejere kan spare helt op til 50-60 % ved at vælge denne løsning frem for naturgas, oliefyr, fjernvarme eller lignende. Den store omkostning ligger altså i selve installationen af anlægget.

Optager du et lån til jordvarme, så kan du bedre få plads til denne investering i budgettet. Det estimeres, at denne udgift vil være tjent ind allerede efter 10 år på grund af de besparelser, som følger med.