Lån til nye tænder

For nogle mennesker er det skræk, der holder dem væk fra et besøg i tandlægestolen. For andre er det økonomien. Vi kan nok ikke hjælpe dig med det første, men har du brug for økonomisk hjælp, så kan du optage et online lån til nye tænder. Vi giver dig gode tips med på vejen, så du er bedre stillet, når du skal finde din långiver.

Online lån til tandlægeregning

Du kan bruge et helt almindeligt forbrugslån, når du skal have et lån til nye tænder. Her har du nemlig fuld frihed til at bruge pengene præcis, som du vil. Du kan søge op til 500.000 kr. online, så der er god mulighed for at finde en udbyder, som passer til dine behov og dit budget. Her på siden kan du finde en række oversigter, der viser dine muligheder online. På den måde kan du vælge det beløb, som passer for dig.

På nettet kan du hurtigt finde ud af, hvad din tandbehandling ca. vil koste. Det kan for eksempel være en rodbehandling, tandfyldning, broer, fjerning af en visdomstand eller helt nye tænder. Du kan selvfølgelig også give din tandlæge et kald og høre, hvad de estimerer prisen til. På den måde kan du bedre bedømme, hvor stort dit lån til tandlægeregningen skal være.

Tandlægebesøg er en god investering

Selvom det koster penge nu og her at besøge tandlægen, så kan det være en rigtig god investering i fremtiden. Det er for eksempel noget billigere at få lavet et helt almindeligt tandlægetjek eller endda en tandfyldning, end det er at få hevet tænder ud og sat helt nye i.

Ved at besøge tandlægen regelmæssigt er du sikker på, at begyndende problemer og skader bliver opdaget i god tid. På den måde kan de forebygges og stoppes, inden de udvikler sig videre. Og således undgår du at skulle igennem de helt store behandlinger, som både er vanskeligere, mere tidskrævende og meget dyrere.

5 Gode råd til sunde tænder

  1. Børst tænder ofte: børster du tænder to gange om dagen, så mindsker du risikoen for huller i tænderne. En god daglig rutine er at børste inden morgenmad og inden, du går i seng.
  2. Vælg rigtig tandbørste: brug en blød tandbørste og brug rigeligt med tandpasta. Tandpasta med fluor forebygger huller i tænderne.
  3. Brug tandtråd: så sikrer du, at der ikke gemmer sig noget mellem tænderne. Samtidig giver det et sundere tandkød.
  4. Pas på syren: syreskader kan give grimme tænder. Vent med at børste tænder, hvis du lige har spist eller drukket noget meget syreholdigt. Det kan gøre mere skade end gavn at børste med det samme.
  5. Besøg din tandlæge jævnligt: regelmæssige tandlægebesøg er vigtige for en god mundhygiejne og forebygger langvarige tandskader.