Brug for et lån til ny elcykel? Så er du ikke den eneste og med prisniveauer på 10-20.000 kroner, kan det hurtig blive nødvendigt med et lån.

Vi ser nærmere på dine finansieringsmuligheder og elcyklens mange fordele. Se det som en investering, der medfører mange fordele og lavere omkostninger på en række centrale områder.

Lån penge til elcykel online

Du er sikkert havnet på denne side, fordi du mangler penge til din nye elcykel. Prisniveauet strækker sig typisk fra cirka 4.000 – 32.000 kroner for de dyreste modeller. Det skal du i hvert fald være indstillet på, hvis du går efter topkvalitet.

Du kan få langt de fleste varianter for en makspris på 20.000, så et lån op til 15.000 kroner vil være tilstrækkelig for de fleste. Med tanke på du nok har en smule stående på kontoen.

Det beløb kan du ansøge om på nettet, hvor der er flere banker at vælge imellem, når du skal låne penge. Det er altid en god idé at få ansøgt flere steder, og indhentet flere lånetilbud, så du har et godt udgangspunkt for at finde den laveste rente.

Alternativt kan du forhøre dig i egen bank, men her kan det godt være langt sværere og tidskrævende at få dem overtalt.

Udfyld flere låneansøgninger

– og styrke dine chancer

Det klart bedste råd vi kan give alle unge danskere er, at du bør udfylde flere låneansøgninger. Det kan ikke understreges nok og det er bevidst vi nævner det ofte på Lån-oversigt.dk. Mange danskere begår fejlen, der kan medføre højere omkostninger og større risiko for afslag.

Det er logik for enhver, at chancen for at finde det bedste lån eller blive godkendt, er langt større hvis du søger hos flere firmaer, frem for kun 1. Du skal tænke på de altid er gratis og uforpligtende at ansøge, så du binder dig ikke til noget. 

Husk at have særligt fokus på ÅOP procentsatsen, når du modtager lånetilbud retur og skal sammenligne disse.

Elcyklens mange fordele

Der er mange fordele ved elcyklen som du bør kende til. Siden du overvejer at låne penge til elcykel kender du sikkert allerede til flere af disse.

Du bør se elcykler som den perfekte mellemting mellem offentlig transport/biler og så den almindelige cykel. Langt hurtigere end at gå eller cykle på de almindelige modeller.

Langt billigere, mere miljøvenligt og fleksibelt end biler eller toge. Specielt i landets store byer med tæt trafik og korte afstande til kunder eller samarbejdspartnere. Dertil kommer at specielt virksomheder kan sende et godt signal til omverdenen.

Her er elcyklens mest centrale fordele:

  • Hurtigere end den almindelige cykel
  • Du får motion, uden at komme til at svede
  • Billigere og mere fleksibel end bilen
  • Du udleder mindre CO2

Den eneste ulempe er faktisk at du skal bruge strøm og derfor skal have det i baghovedet, men det vænner du dig hurtigt til.