Du kan låne penge til din fodboldrejse på nettet, hvor du har mange lånefirmaer at vælge imellem og hvor dine chancer for godkendelse er høje.

Det er de færreste banker, der ønsker at tilbyde dig et forbrugslån til en fodboldtur. Online blander udbyderne sig ikke i formålet. Du kan derfor nemt finde et lån til fodboldrejse, uanset om du mangler 5.000 eller 15.000 kr. på kontoen.

Brug for penge til fodboldtur?

Har du været afsted på en fodboldtur før? Det er en fantastisk oplevelse samlet set. Dels at overvære kampen live på stadion, mærke de vilde fans og se fodboldkampe tæt på. Dels det fællesskab der er, med de venner og bekendte du tager afsted med.

Vi har fundet et par af dine gode muligheder på online markedet. Her kan du ansøge gratis og uforpligtende:

De fleste kan skrive under på at en fodboldrejse er en uforglemmelig oplevelse, med masser af mandehørm. Men mangler du penge til fodboldturen, kan det blive nødvendigt med et lån.

Online er mulighederne gode og der er kommet flere udbydere på markedet, med relativ fordelagtige renter. Renteniveauer der starter fra et fornuftigt niveau, hvis du vælger de rigtige. Banken vil være mere afvisende, så selvom du bør forhøre dig, skal du nok forvente at blive afvist. Medmindre du har en rigtig sund privatøkonomi.

Sammenlign fly -og fodboldbilletter online

Du gør klogt i at sammenligne fly- og fodboldbilletter online, specielt hvis du har brug for penge til at købe dem. I den situation bør du være ekstra prisbevidst, af hensyn til din egen privatøkonomi.

Vi vil derfor fremhæve to gode hjemmesider, der kan hjælpe dig med at få mest for pengene.

Du kan sammenligne flybilletter og finde de billigste via tjenesten Skyscanner.

Du kan sammenligne fodboldbilletter og pladser via tjenesten Billetkompagniet.

Find de laveste billetpriser og spar penge

Du vil opleve at der kan være markante forskelle i billetpriserne begge steder. Dels afhængigt af selskabet/forhandleren og dels afhængigt af hvilke pladser og tidspunkter du vælger.

Det er derfor tiden værd at undersøge mulighederne, inden du lægger dig fast på hvilke billetter der skal købes. Har du allerede gjort dit forarbejde, men blot mangler pengene, kan du nemt ansøge om lån online.

Det tager kun få minutter og faktisk kan låneaftalen underskrives samme dag, som du har ansøgt. Så hurtigt og fleksibelt er det blevet på nettet.