Lån penge til flycertifikatEt flycertifikat koster mange penge og selve pilotuddannelsen koster endnu flere. Hvis du har brug for et lån til flycertifikat eller pilotuddannelse, kan du skaffe pengene online.

Du har altid to gode valgmuligheder, men hvis banken stejler, er online udbyderne et godt alternativ. Her kan du søge helt op til 500.000 kr. uden de blander sig i formålet bag. Se mere om at låne penge til flycertifikat eller uddannelsen her.

Lån til pilotuddannelse

Dit pengebehov vil afhænge meget af hvilket flycertifikat du tager, ligesom antallet af flyvetimer har meget at sige. Alene flycertifikatet vil derfor ofte koste mellem 30.000 og 50.000 kroner, hvilket er flere penge end de fleste har på kontoen.

Selvom banken har afvist dig, har du gode chancer på nettet. Mange udbydere kan hjælpe dig med beløb op til 100.000 eller mere. Med renter der starter fra 4,94 %, vil du ligeledes kunne finde en prisvenlig udbyder.

Vi anbefaler altid at du indhenter mindst 2-3 tilbud online, selv hvis du også forhører dig i banken. Det er ikke længere en selvfølge, at banken er billigst. Ved at indhente flere uforpligtende tilbud, sikrer du dig selv den billigste løsning på markedet.

Hvad koster et flycertifikat?

At tage et flycertifikat, minder på mange måder om at tage kørekort. Prisen vil afhænge af udbyderen, antallet af flyvetimer, typen af certifikat og andre faktorer.

Specielt typen af flycertifikat har en stor indflydelse, da kravene til minimumstimer er forskellige. Dem kan du se herunder:

  • Ultra Light (UL) – mindst 20 timer
  • Light Aircraft Pilot License (LAPL) – mindst 30 timer
  • Private Pilot License (PPL) – mindst 45 timer

De to sidstnævnte er de klart mest udbredte, da det giver dig mulighed for at fly flere og større modeller. UL-certifikatet er primært til de helt små lette fly, hvis du fx. ønsker en hobby.

Vælger du at tage pilotuddannelse, vil PPL være en del af denne. Med et PPL-certifikat vil du være godt rustet til at flyve det meste, når du engang er færdig med uddannelsen. Her er det bare vigtigt at vide, antallet af flyvetimer og din erfaring, har stor indflydelse på dine jobmuligheder.

Så forvent ikke drømmejobbet fra dag 1, men fokuser på at runde 400-500 flyvetimer. Det menes at være det “gyldne” tal i branchen for nyudlærte.

Relaterede sider

Vi har fundet et par relaterede sider frem, hvor du kan finde yderligere information om både regler, forhold og hvad pilotuddannelsen indebærer.

Trafikstyrelsen – Sætter reglerne for luftfart

UG.dk – Alt om pilotuddannelsen