Det kan være dyrt at lægge nyt tag og selvom prisen varierer, vil det ofte koste flere penge, end du har på kontoen. Problemet med at dårligt tag, er at det kan spilde mange varmekroner og påføre alvorlige skader på boligen.

Det er med andre ord ikke noget der altid kan vente i 6 eller 12 måneder. Hvis du har brug for at låne penge til nyt tag, har du gode chancer for at få det online.

Lån penge til nyt tag

Få overblik over hvilke online banker der kan hjælpe dig, til en fornuftig rente. Sammenlign og ansøg helt uforpligtende.

Der er altid flere muligheder, når du skal søge finansiering af nyt tag. Du bør starte med at forhøre dig i banken og høre hvad de kan tilbyde dig. Du skal nok forvente dette er en længerevarende og mere besværlig proces. Samtidig er det langt fra sikkert du får et lånetilbud.

Vi anbefaler derfor, at du sideløbende får afsøgt mulighederne på nettet. Her kan du ansøge i løbet af 10 minutter – endda hos flere selskaber. Det er gratis og uforpligtende, så du har reelt intet at tabe.

Med lave renter er der heller ingen garanti for at din bank er billigst. Sådan var det engang, men det er ikke længere en selvfølge. Få ansøgt hos flere udbydere, for at finde frem til det billigste lån.

Kender du prisen på taget?

Inden du søger finansiering, skal du selvsagt kende den præcise pris på taget. Gør du det ikke allerede, bør du kontakte forskellige firmaer. Før kan du ikke kende dit pengebehov og tagprisen vil variere meget fra udbyder til udbyder – og alt efter valg af materiale.

Igen anbefaler vi dig at indhente flere uforpligtende tilbud, så du finder det billigste tagfirma til opgaven. Du kan altid tjekke anmeldelser og omtale, så du er sikker på at kvaliteten følger trop.

Har du fået tjekket taget?

Sidst ønsker vi at sætte fokus på, om du har fået tjekket dit tag. I og med du er interesseret i et lån til nyt tag, formoder vi du har gjort dit forarbejde.

Hvis ikke, bør du få en professionel til at vurdere taget og dets nuværende stand. Der er meget forskel på at udskifte dele af det, eller det hele. Et professionelt tagfirma vil kunne hjælpe dig med at klarlægge den nuværende stand og rådgive dig til, at vælge den bedste og billigste løsning.

Det bør du benytte dig af, så du ikke træffer en forkert beslutning. Taget er en væsentlig del af boligen og ikke mindst for, at du ikke fyrer for fuglene. Så udnyt den rådgivning du kan få.