Du kender helt sikkert navnet fra billige flyrejser rundt omkring i Europa. Men Norwegian er meget mere end bare et flyselskab. De er nemlig medejere af den store udbyder Bank Norwegian, som fra 2016 er begyndt at tilbyde lån i Danmark.

Og det er forbrugslån af betydelig størrelse, så hvis du er på udkig efter et stort lån, er de et godt bud. Få alt du bør vide om dem lige her.

Bank Norwegian forbrugslån

Nyhed i Danmark 2016

Der findes rigtig mange lånefirmaer i Danmark. Men indtil videre har Bank Norwegian kun satset på det norske og svenske marked. Det har de dog lavet om på i 2016, hvor de har udvidet hen over Danmarks grænse, så danskere nu også kan ansøge hos det store lånefirma.

Det er en rigtig god nyhed for danske lånere. Både fordi en ekstra udbyder altid vil være med til at skabe konkurrence, som kan føre til lavere renter for kunderne, men også fordi Bank Norwegian tilbyder det største lån, du kan finde uden om banken.

Hos Bank Norwegian kan du låne hele 400.000 kroner. Før de kom til Danmark sad Santander Bank på tronen, da de tilbød lån helt op til 350.000 kroner, men de er altså ikke de “største” på det danske marked længere, i den forstand. Begge selskaber er blandt de mest prisvenlige på online markedet.

Det kan derfor stadigvæk godt betale sig at søge hos begge selskaber, så du kan få det billigste lån på markedet.

En populær udbyder i Norge og Sverige

Som tidligere nævnt har Bank Norwegian tidligere tilbudt deres finansielle produkter i Sverige og Norge, og her har de været en meget populær udbyder. Med lån imellem 5.000 og 400.000 kroner og en rente helt ned til 8,99 % er der heller ikke noget at sige til, at svenskerne og nordmændene har været vilde med dem.

I Sverige og Norge har Bank Norwegian også lanceret et kreditkort til deres kunder, som de kan bruge til at handle ind, shoppe online og alle de ting, vi bruger dankortet til hver dag. Kortet er endnu ikke nået til Danmark endnu, men det er på vej og forventes at komme i løbet af 2016.

Kreditkortet er det mest populære produkt fra Bank Norwegian i Norge og Sverige. Med kortet kan du nemlig optjene point, når du bruger det. Disse point kan indløses til flyrejser hos Norwegian, så du kan faktisk få en ferie ud af at shoppe tøj i gågaden.