Kviklån

Du har en unik mulighed for at søge kviklån uden renter hos enkelte udbydere på nettet, som ny kunde. Der er nemlig lånefirmaer som tilbyder dig et helt gratis kviklån (rentefri kredit) som ny kunde. Det drejer sig om Lendon og Vivus. Det betyder at du kan søge små pengebeløb uden at skulle betale en masse dyre ekstra omkostninger. Pengene kan du have i alt fra 5 til 30 dage, alt efter dine behov.

Her en oversigt over de forskellige kviklånsudbydere. Du kan ansøge gratis og uforpligtende hos nedenstående selskaber.

Gratis kviklån – rentefri kredit

Kviklånet har historisk set være en af de dyreste låneformer i Danmark, men sådan behøver det ikke at være mere. Specielt ikke hvis du er ny kunde hos Lendon eller Vivus. Hos disse firmaer får alle nye kunder nemlig muligheden for at få en rentefri kredit op til 4.000 kroner.

Det kan samlet set spare dig for en masse omkostninger og hvis du har et kortvarigt pengebehov, kan vi derfor kun anbefale dig denne løsning. Husk dog kun at søge penge, hvis du vitterligt har brug for dem, da de fortsat skal betales tilbage til tiden. Ellers kan der blive pålagt gebyrer og rykker mv.

Hvis du har vigtige regninger eller uforudsete udgifter kan det være en god kortsigtet løsning, hvis du ved der kommer penge på kontoen, i slutningen af måneden. Husk dog at have meget fokus på ÅOP, for den skal være på 0 %, hvis det skal være fuldstændig gratis for dig.

Kun gratis for nye kunder

Det er vigtigt at pointere at der er tale om et eksklusivt tilbud for nye kunder hos Lendon og Vivus. En mulighed du har én gang hos hvert firma og du skal fortsat kunne opfylde deres krav til ansøgere.

Dem har vi præsenteret dig for her:

  • Lendon: Mindst 20 år, ingen RKI og dansk statsborger
  • Vivus: Mindst 20 år, ingen RKI og dansk statsborger

Hvad menes der med rentefri kredit?

Det er nemt at blive forvirret over begreberne kviklån og rentefri kredit, for de kan på mange måder minde om hinanden. Det er bare sådan, at flere selskaber er skiftet fra at tilbyde et kviklån i 30 dage, til at tilbyde dig en rentefri kredit med ubestemt løbetid. Meget af dette skyldes nye regler og vilkår, de skal indordne sig under.

Der er gjort en del for at forhindre de hurtige og nemme kviklån, da de kan være ekstremt dyre og farlige for din privatøkonomi, hvis du ikke tænker dig om. Så det vil vi bestemt opfordre dig til. Når dette er sagt, vil der specielt for nye kunder, være mulighed for kortvarig likviditet på kontoen – uden det koster dig en krone!

Det kan være en fornuftig løsning i særlige tilfælde, men generelt bør du være meget afklaret og tænke dig om, inden du optager kviklån online.

Populære lånebeløb

Det er helt op til dig selv, hvor mange penge du vil søge eller mangler på kontoen, men det er meget udbredt at vælge følgende lånebeløb:

Disclaimer

Denne side er senest opdateret 5. februar 2018, så der kan løbende ske ændringer, vi ikke har nået at tilpasse på hjemmesiden endnu. Vi henviser til udbydernes egne hjemmesider. Kviklån bør altid være en gennemtænkt beslutning, uanset om det er gratis eller ej, da det kan have væsentlige konsekvenser for din økonomi. Ydermere bør du ikke benytte dig af Lendon eller Vivus, blot fordi de er gratis, men fordi du reelt har brug for pengene.