Lån-oversigt.dk går sammen med Laanviden.dk

Vi har valgt at slå os sammen med hjemmesiden Laanviden.dk for at styrke indholdsdelen og brugerfladen på vores hjemmeside. Det betyder at du kommer til at finde en dækning af langt flere relevante emner, inden for lånebranchen.

På den måde håber vi at kunne hjælpe en bredere vifte af danskere og online brugere, der ønsker kendskab til deres lånemuligheder, vil sammenligne udbyderne eller som gerne vil i gang med at ansøge.

Hvad er nyt?

En af de nye “features” efter sammenlægningen er vores “Lån til nyt” sektion, hvor du kan blive klogere på mulighederne for at låne til alt fra ny computer, cykel, ferien, møbler, vinduer, badeværelse eller webshop, hvis du har en iværksætter i maven.

Dit formål kan have meget at sige for dine muligheder som forbruger, særligt hvis du ligeledes overvejer at benytte banken eller forhandleren. Her kan dit udvalg og godkendelseschancer være vidt forskellige.

Fx. vil de fleste banker kunne se et bedre formål hvis du søger penge til at starte en webshops eller få nye tænder, i modsætning til at pengene bruges på en dyr sommerferie.

Gå til vores nye sektion, hvis du ønsker at læse mere om et emne, hvor vi løbende vil tilføje nye emner til oversigten.

Vi håber du får glæde af sammenlægningen og alt det nye indhold på hjemmesiden. Vi er i hvert fald glade for at kunne præsentere det for dig. God fornøjelse!