Refinansiering

Refinansiering af kvik- og forbrugslån er en måde hvorpå du kan samle din gæld og opnå en lavere rente. De lavere kreditomkostninger gør du sparer penge og du vil ydermere opleve et øget økonomisk overblik.

Den enkelte udbyder klarer alt det praktiske for dig, i form af afviklet af eksisterende forbrugslån og oprettelse af nyt. På mange måder en løsning der vil styrke din privatøkonomi. Vi har lavet en oversigt med online udbydere, der kan hjælpe dig. Du kan opleve at du skal angive formålet er refinansiering, når du udfylder ansøgningen.

Søg refinansiering af forbrugslån

Ansøg om refinansiering helt gratis og uforpligtende.

Hvad er refinansiering?

At refinansiere betyder, at man omlægger sine lån. Mange danskere har taget en masse små forbrugslån, og betaler derfor høje renter hver måned. I stedet for at betale af til forskellige, kan man i stedet tilbagebetale alle de mindre lån med ét stort samlelån, og derved ofte opnå en lavere rente.

Der er mange gode grunde til at overveje, om refinansiering kan hjælpe dig. For det første kan det give dig et bedre overblik over dine månedlige udgifter og du vil nemmere kunne se en ende på tilbagebetalingen. For det andet kan det gøre renten lavere og dermed betyde færre udgifter.

Omlæg forbrugslån og spar penge

Hvem vil ikke gerne spare penge? Hvis du er en af de mange danskere, som har optaget flere forbrugslån over de sidste år, og nu står med alle renterne, som skal betales, så læs med her. Ved at tage et lån på det det beløb, som du samlet set skylder i dine allerede eksisterende forbrugslån, kan du betale disse ud. Herefter står du tilbage med en enkelt udgift, som ofte har en markant lavere rente.

Sagt på en anden måde, er det at refinansiere simpelthen at tage et nyt billigere lån, for at udbetale dine eksisterende. Det kan umiddelbart virke helt hul i hovedet, men ikke desto mindre kan det betale sig i mange tilfælde. Jo højere renter du betaler i øjeblikket, desto flere penge er der potentielt set at spare.

Saml gælden og få en lavere rente

Online banker som Bank Norwegian, Basisbank, Lendme og Lånio kan alle hjælpe dig med at lave et samlelån, hvor pengene kun anvendes til at samle eksisterende gæld.

Når du ansøger online, vil du blive bedt om at svare på, om du skal bruge det ønskede beløb til at udbetale andre lån, og her skal du naturligvis svare ja, da det lige præcis er det, som pengene skal gå til. Du bør altså kun ansøge om at låne penge, således at du kan betale din eksisterende gæld ud – ikke ansøge om ekstra penge!

Efter kort tid vil du få informationer om, hvad den pågældende udbyder kan tilbyde dig af beløb og renter. Der bliver foretaget en kreditvurdering af dig, når du har sendt ansøgningen afsted, hvorefter du får et tilbud, som du kan bruge til at sammenligne med de renter du allerede har. Herefter kan du finde ud af, om det kan svare sig for dig at refinansiere dine forbrugslån.

Der vil altid være startomkostninger ved at oprette et nyt, så der er ingen garantier for at det kan betale sig. Men de fleste danskere med høje renter og dyr gæld, vil opleve der kan være en del penge at spare.