Lån til nyt køkken

Drømmer du om at få en smuk kogeø i dit køkken eller udskifte de gamle hvidevarer? Eller vil du måske rive hele køkkenet ned og istandsætte dit helt eget, nye, stilrene designkøkken? Uanset hvad dine drømme er, så kan du optage et lån til nyt køkken på nettet i dag og have op til 400.000 kr. på kontoen inden for kort tid.

Her kan du læse mere om processen, få gode råd og komme i gang med at ansøge.

Hvad koster et nyt køkken?

Prisen på projektet vil variere afhængig af, hvad du har planlagt. Der er forskel på, om du blot ønsker at sætte nye køkkenskabe op, eller om du vil rive hele rummet ned og opbygge et helt nyt designkøkken. VVS-arbejde og elektrikerarbejde vil give dyre ekstraregninger, og det vil blive dyrere, hvis du skal have hjælp af håndværkere. Er der tale om et mindre projekt, hvor du kan gøre det hele selv eller med hjælp fra venner, så vil projektet nødvendigvis blive meget billigere. Derfor er det svært at afgøre, hvor meget du skal søge om, når du skal have et forbrugslån til nyt køkken.

Hos nogle køkkenfirmaer kan du få et samlet tilbud på hele pakken. Du kan designe dit eget køkken eller vælge en af de modeller, som findes hos selskaberne. Det er altid en god idé at snakke med virksomhederne for at høre, hvad de kan hjælpe dig med. Vær dog altid forberedt på uforudsete udgifter i forbindelse med renoveringen, og særligt hvis du skal nedrive vægge eller have udført andet håndværkerarbejde. Det er en god idé at have lidt ekstra penge klar til en ny elektrisk installering eller et vandrør, som skal flyttes.

Få et forbrugslån til nyt køkken

Dine muligheder for at ansøge om et forbrugslån til nyt køkken vil afhænge af mange faktorer. Først og fremmest afhænger det af, hvor meget du skal låne. Rigtig mange udbydere kan tilbyde lån mellem 5.000 og 50.000 kroner, mens du har væsentligt færre muligheder, når du kommer over 100.000 kr. Jo større lån, du har behov for, jo færre udbydere vil altså kunne hjælpe dig. Til gengæld kan du også få en mere fordelagtig rente på de større beløb.

Dernæst afhænger dine muligheder af dig og din økonomi. Nogle udbydere har krav til, at du er i fast arbejde eller har en årsindkomst over et vist beløb. Dette gælder særligt hos de større og mere anerkendte online banker som Bank Norwegian og Santander Consumer Bank. Her kan du forvente at få nogle af markedets laveste renter. Skal du kun bruge et mindre lån, så vil kravene til din økonomi være færre. Men jo bedre økonomi, du har, jo flere muligheder har du, og jo bedre rente kan du få.

Læg altid et budget

Vi anbefaler altid, at du lægger et godt budget inden du søger forbrugslån til køkken. På den måde er du bedst forberedt og undgår ubehagelige overraskelser. Først og fremmest skal du have en idé om, hvad projektet kommer til at koste, og derfor hvor meget du har brug for at låne. Dernæst skal du vide, hvor meget du har råd til at afbetale hver måned, så du kan vælge en passende løbetid for dig. Begge er vigtige faktorer, som er med til at afgøre, at dit lån bliver så billigt og så skræddersyet som muligt.