Lån til nyt badeværelse

Rigtig mange drømmer om at renovere deres lejlighed eller hus. Og ofte er det badeværelset, som trænger til en ordentlig omgang. De kan nemlig hurtigt være umoderne og se slidte ud, i ældre boliger. Du kan optage et lån til nyt badeværelse og få råd til at skabe dit helt eget drømmebad. Vi giver dig overblik over dine muligheder.

Brug for forbrugslån til badeværelse?

Det er svært at sætte en pris på et nyt badeværelse. Det vil i høj grad afhænge af størrelsen på rummet og af, hvor meget der skal laves. Skal du blot lægge nye fliser, male og pifte rummet op, så kan du nøjes med et par tusinde kroner. Men skal du have lavet VVS-arbejde, lægge nyt gulv eller andre mere krævende projekter, så kan man godt regne med, at regningerne løber op.

Med et online forbrugslån kan du søge alt mellem 5.000 og 400.000 kr, og derfor er der også rig mulighed for at vælge et beløb, som passer dig og dine behov. Groft sagt kan man sige, at jo mindre, du skal låne, desto flere muligheder har du. Der findes nemlig langt flere selskaber, som kan tilbyde 10-15.000 kr end 150.000 kr. Dog vil et lån til nyt badeværelse normalt ikke løbe op i over 100.000 kr, og derfor har du masser af muligheder for at låne penge til et sådan projekt.

Se også: Forbrugslån til køkken

Læg et budget, inden du går i gang

For at vide, hvor meget du har behov for at låne, så er det nødvendigt at lægge et budget for projektet. Du kan skrive de forskellige projekter ned og finde en estimeret pris på disse. Det kan fx være prisen for et nyt toilet, fliser og maling. Jo mere præcist dit budget er, jo bedre stillet er du, når du skal finde et forbrugslån til badeværelse.

Det kan ligeledes være du regner med at lånet skal finansiere nye badeværelsesmøbler, hvor det så bør indregnes i ligningen.

Du skal også have en idé om, hvor meget du har råd til at nedbetale hver måned. Det koster nemlig penge at låne penge, og du skal både betale afdrag og renter hver måned. Læg et budget for at kunne få en afbetalingsplan, som passer til dig og din økonomi.

Sammenlign udbydere og spar penge

Dette råd gælder egentlig både for dit lån til nyt badeværelse og for de firmaer, som skal hjælpe dig med selve projektet. Du bør sammenligne de forskellige VVS-virksomheder, badbutikker og lignende for at se, hvem der kan give dig de bedste tilbud. Hos nogle kan du få et samlet tilbud for hele projektet, men du kan også vælge at bruge forskellige selskaber til forskellige dele af projektet.

Du skal også sammenligne de online banker, når du skal finde det billigste lån til nyt badeværelse. Indhent derfor altid flere tilbud ved at indsende ansøgninger til forskellige selskaber. Det er gratis og uforpligtende at ansøge, og det giver dig en stor fordel som forbruger. På den måde kan du nemlig sammenligne renten på de forskellige tilbud og vælge det, som er billigst for dig. Her kan du se på ÅOP for at få en hurtig idé om, hvilket tilbud der har de laveste omkostninger.