Lån til nye møbler

Er du lige flyttet i egen lejlighed, og er det tid til at få den møbleret? Så kan du optage et lån til nye møbler og få råd til lige det, du står og mangler.

Du kan låne alt mellem 5.000 og 400.000 kr. afhængig af dine behov, og det er både nemt og hurtigt. Her kan du få meget mere information om, hvordan du optager et lån til nye møbler online.

Lån til ny sofa, spisebord eller seng

Fordelen med at bruge et online forbrugslån frem for et banklån er, at du har frihed til at bruge pengene, som du vil. Har du for eksempel fået indvilget et lån på 20.000 kr., så kan du frit disponere over disse. Du kan bruge alle 20.000 kr. på møbler, eller du kan bruge halvdelen på nyt spisebord og halvdelen på ny sofa. Ingen spørgsmål undervejs. Du kan også bare vælge at ombestemme dig og bruge pengene på noget helt andet. Der er nemlig ingen begrænsninger for, hvad du kan bruge pengene til.

Nye møbler kan hurtigt løbe op, og især hvis du skal købe flere ting. Der er selvfølgelig forskel på, om du handler i Jysk og IKEA, eller om du skal have den nyeste designersofa. Derfor er det også svært at forudsige, hvor mange penge, du skal bruge. Det kan være alt mellem 2.000 og 200.000 kr. Heldigvis kan du finde et online lån til de badeværelsesmøbler, det spisebord eller den seng der passer dig.

Der er nemlig enormt mange udbydere på markedet, og du kan låne alt mellem 5.000 og 400.000 kr. Du bestemmer også selv din afbetalingstid, så du kan tilpasse det til dit budget.

Hvad skal du være opmærksom på?

Først og fremmest skal du finde en udbyder, som kan dække dine behov i forhold til både beløb og løbetid. Samtidig skal du sikre dig, at du kan leve op til de krav, som dette selskab stiller. Der vil altid være krav til din alder, men aldersgrænsen kan variere mellem 18 og 23 år. Derudover kræver næsten alle, at du bor i Danmark og ikke er registreret i RKI. De større online banker som Bank Norwegian og Santander Consumer Bank stiller krav til din arbejdssituation og økonomi for at mindske risikoen. Det er vigtigt, at du gennemlæser ansøgningskravene på hjemmesiden, før du indsender en ansøgning. Ellers vil den automatisk blive afvist.

Dernæst skal du selvfølgelig være bevidst om, at der er enormt stor variation i rente og omkostninger hos de forskellige udbydere. Markedet er stort, og det kan godt betale sig at bruge lidt tid på at sætte sig ind i sine muligheder og sammenligne de forskellige. Dette kan du både gøre før og efter, du søger. Vi anbefaler altid, at du indsender minimum 2-3 forskellige ansøgninger, så du kan sammenligne dine tilbud.

Køb brugt og spar penge

Vil du optage et lidt mindre lån til nye møbler, så kan det være en god idé at se efter brugte møbler. Der er masser af gode kup på sider som dba.dk og guloggratis.dk. Her kan du ofte finde lækre designmøbler til kun en brøkdel af prisen, og mange af dem er i virkelig flot stand. Hold også øje med udsalg i de større møbelkæder og spørg gerne efter rabatter, hvis du skal købe flere ting på en gang. Mange butikker er klar på at give dig et rigtig godt tilbud.