Lån til ny webshop

Mange drømmer om at åbne sin egen netbutik. Det kan være til salg af tøj, smykker, elektronik, sportsudstyr, madvarer eller noget helt andet. Har du en lille iværksætter gemt i maven, så kan du finansiere din drøm ved at optage et lån til ny webshop.

Vi hjælper dig med at sammenligne dine muligheder, så du kan komme godt i gang med dit projekt.

Hvor kan du låne penge?

Der er masser af online udbydere, som gerne vil give dig et lån til ny webshop. Det kræver blot, at du kan leve op til deres krav. Kravene vil variere og godkendelseschancerne afhænger specielt af din løn. Men generelt skal du være fyldt 18 år (23 hos nogle selskaber) og bo i Danmark. Derudover må du ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Vi har fundet en række af de prisvenlige firmaer frem, som du bør ansøge hos i første omgang.

Her er 2 af de billigste udbydere online:

Dine muligheder vil i høj grad afhænge af dine behov. Generelt kan du med et online forbrugslån søge mellem 5.000 og 400.000 kr, og hos Bank Norwegian kan de tilbyde dig hele dette interval. Andre udbydere som Santander Consumer Bank tilbyder beløb mellem 10.000 og 350.000 kr.

Til sidst findes der en lang række udbydere, som kan tilbyde dig små til mellemstore beløb. Se alle disse i vores oversigt under “Forbrugslån” i menuen.

Læg altid et realistisk budget

Første skridt på vejen, når du skal optage et lån til ny webshop, er at lægge et grundigt og realistisk budget. Det skyldes ikke, at udbyderne kræver, at du fremlægger et budget. Her findes nemlig ingen krav til, hvad du må bruge pengene på. Men for din egen skyld er det en rigtig god idé.

Med et budget kan du nemmere overskue, hvor meget du skal låne for at realisere din drøm. Samtidig kan du bedømme, hvor meget du har råd til at afbetale hver måned. Det er en stor hjælp for dig, så du ikke kommer ud i problemer med tilbagebetalingen af lånet.

Du skal regne med udgifter til den egentlige hjemmeside: Køb af domænenavn og host, design og udvikling af hjemmeside, køb af betalingsservice mm. Derudover skal du måske have indkøbt et varelager. Her vil udgiften selvfølgelig variere i høj grad afhængig af den branche, du vælger.

Måske har du også brug for et lager, papkasser, lables osv. Og afhængig af virksomhedstypen, så skal du måske også medregne udgifter til stiftelse, revisor, forsikringer mm. Der er masser af ting at overveje, og jo mere du har styr på fra starten, jo bedre stillet vil din webshop være, når den åbner.

Lån til ny webshop i dag

Du kan nemt og hurtigt ansøge om dit lån til ny webshop online. Det tager kun få minutter af din tid, og det er altid gratis og uforpligtende at ansøge. Du indsender blot ansøgninger til et par forskellige selskaber, så du kan sammenligne dine tilbud. Når du har valgt det bedste for dig, så godkender du med NemID, og så kan du forvente at have pengene på kontoen allerede 1-2 hverdage senere. Det er nemt, hurtigt og trygt.