Lån til ny MC

For rigtig mange er det en drengedrøm at køre rundt på en fed motorcykel. Nogle har det som hobby, mens andre bruger den som sit primære transportmiddel. Dog kan det være en dyr investering, som ikke alle lige har råd til her og nu.

På nettet kan du optage et lån til ny MC og få hjælp til finansieringen. Vi giver dig overblik over dine muligheder.

Optag online lån til ny MC

En ny motorcykel kan koste alt mellem 20.000 og 400.000 kr afhængig af mærke, model, størrelse osv. Det er et enormt stort prisinterval, og derfor er det vanskeligt at sige, hvilket lån, der passer dig bedst. Det afhænger af dine ønsker, behov og din økonomi. Med et online forbrugslån kan du dog låne alt mellem 5.000 og 400.000 kr, og derfor bør der også være rig mulighed for at finde en løsning, som passer til dine behov.

Du kan selvfølgelig snakke med din bank om et lån til ny MC. Dette kan i nogle tilfælde være en billigere løsning og kan derfor være værd at overveje. Men det er svært at blive godkendt i banken, da de har høje krav til din økonomi og dit budget.

Derudover er processen langt mere krævende og langsommelig, og du kan komme til at vente flere uger eller måneder på at få pengene ind på kontoen. Optager du et lån til ny MC online, så får du en langt nemmere og hurtigere løsning, og du kan samtidig opnå en rigtig god rente hos mange udbydere.

Vælg den rigtige motorcykel

Er du erfaren MC’er med mange år på bagen, så ved du nok en hel del om, hvilken model, der passer til dig. Er det derimod første eller anden gang, du skal ud og investere i en maskine, så kan det være godt at sætte sig lidt ind i tingene først. Der findes et kæmpe udvalg af motorcykler på markedet, og som sagt er prisen meget varierende.

Du skal vælge en maskine, som passer til dine ønsker, behov og dit niveau. Her har vi samlet et par alternativer:

  • En scooter: En mindre og praktisk model, som egner sig rigtig godt til kørsel i tæt trafik (fx i byen). Den kører langt på literen, er nem at vedligeholde og er meget komfortabel.
  • En landevejsmaskine: Egner sig godt til længere strækninger, da den har en enormt behagelig sidestilling men samtidig kan bryste sig af lidt flere hestekræfter en scooteren.
  • En touringmaskine: Her får du en maskine med lidt mere kraft og udstyr. Den yder god vindbeskyttelse, så du kan krydse lange strækninger og udforske hele verden uden problemer med komforten. Der er helt op til 192 hk på de kraftigste modeller, og motorens imponerende størrelse og omdrejningsmoment gør gearskift unødvendigt.
  • En chopper: Vil du cruise ud ad vejen med en afslappet, tilbagelænet kørestil med kæresten bagpå? Så er chopperen eller custom-motorcyklen det helt oplagte valg. Du skal elske at vedligeholde og passe på din motorcykel, og du får den lækre, lave sædehøjde, som mange er vilde med. Her kan du vælge mellem et enormt bredt udvalg af motorstørrelser.

Ud over disse findes der en række andre modeller som en sportsmotorcykel, offroader og en allroader. Du skal tilpasse maskinens størrelse og motorens styrke efter dit temperament og dine behov. Snak gerne med en ekspert på området, inden du vælger, så du får fat i den helt rigtige maskine. Der er masser af fora for motorcyklister på nettet, hvor folk med glæde vil hjælpe med gode råd og vejledning.