Lån til ny ferie

En ferie koster penge på flere måder. Der er selve rejsen med fly, hotel, transport, mad osv., og så har man samtidig tabt arbejdsfortjeneste i perioden, hvis ikke man kan få betalt ferie. Alligevel drømmer de fleste af os om at tage på ferie så ofte som mulig. Har du brug for lidt luft i økonomien, så kan du optage et lån til ferie på nettet. På den måde kan du få råd til den rejse, du går og drømmer om nu og her.

Få et online lån til ferie

Et lån til ferie kan være en rigtig fin løsning, hvis du gerne vil afsted nu og her, men du ikke har plads i økonomien. I dag kan du få online forbrugslån til en ret fordelagtig rente, og derfor bliver det ikke så dyr en løsning for dig. Du kan helt selv sammensætte dine vilkår, så de passer til dine behov.

På nettet kan du låne alt mellem 5.000 og 400.000 kr., og du vælger selv, hvor hurtigt de skal afbetales. På den måde kan du optage et online lån til ferie, som er helt tilpasset dine ønsker.

Fordelen med et online forbrugslån til ferien er, at du ikke skal oplyse om formålet med pengene. I banken vil du normalt skulle præsentere en plan og et budget, hvis du skal blive godkendt. Samtidig er kravene til ansøgerne noget færre på nettet, og hele ansøgningsprocessen er meget hurtigere og nemmere. Brug oversigterne her på siden til at finde et par selskaber, som kan dække dine behov. Indsend dine ansøgninger allerede i dag og hav pengene på kontoen inden for 1-2 hverdage.

Populære destinationer

Når du optager et lån til ferie, så kan du selvfølgelig bruge pengene præcis, som du vil. Det betyder, at du både kan bruge dem på en ferie i Danmark, en uge til varmere strøg eller såmænd en tur omkring hele jorden. Vi danskere er glade for at rejse til varme, europæiske turistdestinationer. Du vil helt sikkert støde på mange danskere, hvis du tager en tur til de Kanariske Øer, Mallorca eller Rom.

Men vi er også blevet enormt glade for Thailand og Bali, som dog nok kræver et lidt større rejsebudget. Derudover er USA blevet et enormt populært rejsemål, når det gælder storbyferier især. Her topper New York, Los Angeles og San Fransisco listen.

Sådan sparer du penge på din ferie

Selvom du optager et lån til ferie, så er det en god idé at spare lidt på din rejse. Det kan du for eksempel gøre ved at rejse på skæve tidspunkter. Undgå skolernes sommerferie, efterårsferie, helligdage, vinterferie osv. Du kan også vælge nogle lidt mere utraditionelle destinationer, hvor priserne på selve destinationen er billigere. Her er Østeuropa for eksempel en god løsning, da mad, drikke, transport og hotel er enormt billigt her.

Har du muligheden for at beslutte dig i sidste sekund, så kan der være mange penge at hente. Du kan være heldig at finde nogle helt fantastiske afbudsrejser, især hvis du både er åben over for tidspunkt og destination. Så hold øjnene åbne på diverse rejseselskabers hjemmesider, men tjek også mulighederne for selv at købe fly og hotel separat. Og husk altid at sammenligne prisen hos forskellige selskaber, før du bestiller din rejse.