Lån til ny computer

Har du behov for en ny computer nu og her, så kan du få hjælp til finansieringen med et online forbrugslån. Her kan du låne alt mellem 3.000 og 400.000 kr og få pengene på kontoen allerede i morgen. Vi hjælper dig med at finde det billigste og bedste online lån til ny computer.

Forbrugslån til bærbar PC

Der findes et enormt marked for at optage forbrugslån til bærbar PC. Der findes nemlig rigtig mange selskaber, som tilbyder små til mellemstore lån. Til en computer vil man normalt skulle låne alt mellem 3.000 og 20.000 kr., og dette åbner op for rigtig mange muligheder. Du skal først og fremmest fastlægge, hvor stort et beløb, du har behov for. På den måde kan du nemmere finde frem til de relevante selskaber for dig.

Brug låneoversigten her på siden til at finde de selskaber, som kan dække dine behov ift. beløb og afbetalingstid. I oversigten kan du også finde information om selskaberne kriterier til ansøgeren, så du kan se, om du opfylder disse. Dette drejer sig normalt om krav til alder, bosted, ingen registrering i RKI samt arbejde og/eller indtægt.

Derudover kan du bruge oversigten til at sammenligne vilkår, renter og omkostninger hos de forskellige udbydere. Husk dog på, at du først kan se dit endelige lånetilbud, når du har indsendt en uforpligtende ansøgning.

Dine alternativer

Der findes selvfølgelig også andre alternativer end at optage et online lån til ny computer. Én mulighed er naturligvis at vente og spare op. Dette kan dog tage mange måneder og er ikke en brugbar løsning, hvis du har behov for din nye PC her og nu. Mange selskaber tilbyder en form for afbetalingsløsning, når man køber elektronik. Her kan du få lov til at opdele betalingen i flere rater, således at du fx betaler over et år eller to.

Du kan med fordel spørge ind til denne mulighed hos selskabet og bede om et tilbud på dette. Dette kan du så sammenholde med de tilbud, du har modtaget på lån til ny computer. Når du sammenligner, så ser du på renten – og helst på ÅOP, da det illustrerer hvilket selskab der er billigst. Denne er nemlig den mest præcise angivelse af, hvad omkostningen ved lånet er. Således kan du finde ud af, hvilken løsning, der er bedst og billigst for dig.

Hvilken skal du vælge?

Der findes rigtig mange forskellige computere på markedet, og dit valg vil afhænge af mange faktorer. Skal du bruge en stationær eller bærbar PC? Skal den bruges til arbejde, skole, spil eller fritid? Hvor hurtig skal den være, hvor meget hukommelse skal den have, og hvilket styresystem, foretrækker du? Du kan med fordel snakke med forhandleren for at høre mere om, hvilken model, der passer dig bedst. Eller du kan læse vurderinger fra brugere og eksperter hjemmefra, så du er bedre stillet, når du handler på nettet.

Uanset hvilken model, du vælger, så er det vigtigt at sammenligne prisen. Når du har truffet dit valg, så brug en af de mange online sammenligningssider til at se, hvad computeren koster hos de forskellige forhandlere. EDBpriser er et godt sted at starte. Her kan du være heldig at finde rigtig skarpe tilbud eller bare gode priser. På den måde kan du faktisk komme til at spare rigtig mange penge på din nye computer.