Kviklån 23 år

Som 23-årig har du åbnet alle muligheder for at optage et kviklån. 23 år udgør nemlig den højeste nedre aldersgrænse blandt alle udbydere på det danske marked. Her kan du finde mere information om, hvordan du optager et online kviklån som 23-årig.

Kviklån som 23 årig – ansøg hvor du vil

Alle udbydere har en aldersgrænse, når det gælder online forbrugslån, kviklån eller lignende. Hos nogle er den 18 år, og hos andre kan den være enten 20, 21 eller 23 år. Men under alle omstændigheder er alle muligheder åbne for dig, når du vil optage et kviklån som 23 årig. Der findes nemlig ingen udbydere, som har en højere aldersgrænse end dette.

Allerede som 20 årig og 21 årig, begynder du at få et bredt udvalg af kviklånsudbydere at vælge imellem. Det giver dig nemlig mulighed for at søge populære steder som Vivus og Lendon. Når du så runder 23 år, bliver Ferratum (kviklån) og Bank Norwegian (forbrugslån)

Du skal dog huske på, at der kan findes andre krav til dig som ansøger. Ved de mindre beløb skal du oftest være bosat i Danmark og have dansk CPR-nummer, og samtidig må du ikke være registreret som dårlig betaler i RKI. Hos andre udbydere kan der findes krav til din indtægt eller arbejdssituation. Jo mere du skal låne, jo strengere bliver kravene som regel. Du kan danne dig et overblik over kravene og dine muligheder i vores oversigter her på siden.

Sammenlign og spar penge

Markedet for online lån er enormt stort, og derfor vil du hurtigt se, at du har rigtig mange udbydere at vælge mellem, når du vil søge om et kviklån som 23-årig. Det kan virke både forvirrende og uoverskueligt, men du kan bruge det til din fordel. Det gør nemlig, at du kan søge hos mange forskellige og så sammenligne dine tilbud for at finde de billigste.

Først og fremmest skal du selvfølgelig finde et par selskaber, som kan dække dine behov, og hvor du samtidig lever op til kriterierne. Det er altid gratis og uforpligtende at indsende en ansøgning, så du kan søge hos så mange, du vil. Vi anbefaler altid, at du søger hos mindst tre forskellige udbydere, når du har mulighed for det. Ansøgningsprocessen er utrolig nem og hurtig online, så det kræver ikke meget ekstra tid at ansøge hos fem selskaber i forhold til to.

I løbet af kort tid vil du modtage dine uforpligtende tilbud på kviklån som 23-årig. Disse kan du så sammenligne og udvælge det bedste. På den måde er du sikker på, at du virkelig har fundet den billigste løsning for dig, og du kan faktisk spare utrolig mange penge ved at bruge denne fremgangsmåde.

Vigtigt råd til 23 årige

  • Vælg laveste ÅOP

ÅOP står for årlig omkostning i procent, og det er en værdi, som du altid vil kunne finde på dit tilbud. Den inkluderer både renten, alle gebyrer og alle øvrige omkostninger, som måtte findes. På den måde giver den det bedste billede på, hvad lånet egentlig koster dig.

Det er meget nemmere at se på ÅOP, frem for at se på de enkelte gebyrer og renter, når du skal sammenligne dine lån. Og du kan altid være sikker på, at tilbudet med den laveste ÅOP også er det billigste for dig – hvis altså beløb og afbetalingstid er ens på de forskellige tilbud.

Når du har udvalgt dit tilbud, så kan du godkende det med dit NemID. Efter godkendelsen kan du forvente at modtage dine penge allerede inden for 1-3 hverdage, afhængig af udbyderen. Disse kan du selvfølgelig bruge præcis, som du foretrækker.