Kviklån 22 år

Er du ung og mangler lidt ekstra penge på lommen, så kan et kviklån eller forbrugslån være en brugbar løsning. Det er nemt og hurtigt at søge, du kan få pengene udbetalt allerede 1-2 dage efter og du kan bruge dem, som du vil. Her giver vi dig overblik over dine muligheder for at få et kviklån som 22-årig.

Søg om kviklån som 22-årig

Du kender nok det, at du har haft brug for lidt ekstra penge. Det kan være til nogle uforudsete udgifter eller ubetalte regninger, til en ny iPad, festivalbilletter, nye vinterstøvler eller noget helt andet. Her kan en løsning være at optage et online kviklån for at få lidt mere luft i økonomien.

Der behøver ikke være tale om store beløb, for hos nogle udbydere kan man faktisk låne helt ned til 1.000 kr. Afbetalingstiden er på kun 30 dage, så det er en kortsigtet løsning, hvor gælden ikke kommer til at følge dig i lang tid fremover.

Du har fine muligheder for at ansøge om et kviklån som 22-årig. Der findes nemlig rigtig mange udbydere, som har en aldersgrænse på fx 18, 20 eller 21 år. Kun enkelte selskaber kræver, at du er fyldt 23 eller 25 år. Du kan altså finde en lang række kviklån som 22-årig, som giver dig både gode vilkår og en relativt lav rente. Særligt hvis du blot søger op til 4000 kroner som ny kunde. Se hvor her:

  • Ferratum Kredit
  • Vivus
  • Lendon
  • Zaplo
  • Turbolån
  • Profillån

Se også: Muligheder for kviklån som 20 årig

Få overblik i vores oversigt

Her på siden vil vi gerne hjælpe dig til nemmere og hurtigere at få overblik over markedet, så du bedre kan finde frem til den bedste løsning for dig. Derfor har vi lavet oversigter, hvor du kan finde information om forskellige udbydere på markedet. Her kan du blandt andet se, hvilken aldersgrænse, de forskellige selskaber har. På den måde får du dannet dig et overblik over de muligheder, som er relevante for dig på 22 år.

Klik ind på vores oversigter og se, hvor du kan søge om lån som 22 årig. Husk på, at der også kan findes andre krav end alder. Som regel skal du bo i Danmark og have dansk CPR-nummer. Samtidig må du ikke være registreret i RKI. Enkelte udbydere kan have andre krav til ansøgerne.

Hav styr på budgettet

Det er vigtigt, at du har styr på dit budget, inden du søger om at låne penge som 22 årig. Det koster nemlig penge og du skal huske, at de skal betales tilbage inden for en vis periode. Derfor skal du være sikker på, at du har råd til at låne det ønskede beløb, og at du kan tilbagebetale det igen.

Du kan selvfølgelig altid indsende en ansøgning og få et uforpligtende tilbud, så du kan se, hvad det kommer til at koste dig. Så kan du sammenholde det med din nuværende økonomi, din indtægt og vurdere, om det er en reel mulighed for dig. Husk på, at det kan have store konsekvenser, hvis ikke du overholder aftalen og tilbagebetaler pengene til tiden.