Kviklån 21 år

Står du sin 21-årig og har brug for et par tusinde kroner til en ny mobiltelefon, ubetalte regninger eller en tur i sommerhus med vennerne? Så kan et kviklån være en rigtig god løsning. Det er nemt, hurtigt og helt trygt. Vi giver dig overblik over dine muligheder for at optage et kviklån som 21 årig.

Optag kviklån som 21 årig

Som 21-årig har du fine muligheder for at optage et online kviklån. Nogle udbydere kan have en aldersgrænse på op til 23 år, men hos rigtig mange ligger grænsen på 20 eller tilmed 18 år. Så selvom du har nogle begrænsninger, har du masser af forskellige selskaber at vælge mellem, når du skal optage et kviklån som 21-årig.

Her er det dog vigtigt at skelne mellem kviklån (op til 30 dage) og forbrugslån (fra 3 måneder) når det kommer til løbetiden.

Her er flere af dine muligheder online:

  • Vivus (kassekredit)
  • Lendon
  • Kvikautomaten
  • L’EASY Minilån
  • Zaplo

Du kan med fordel bruge oversigterne på siden til at få et bedre overblik over alle dine muligheder. Her kan du nemlig finde information om selskaberne, og du kan blandt andet finde frem til deres aldersgrænse. Her vil du opdage, at du faktisk har et stort udvalg af udbydere at vælge mellem. Derfor er det også meget fleksibelt i forhold til både beløb og afbetalingstid. Vær dog opmærksom på, at du også skal bo i Danmark, have dansk CPR-nummer og ikke være registreret i RKI, hvis du skal have indvilget et kviklån som 21-årig.

Se også: Kviklån som 20 årig

Kviklån 21 årAnsøg online i dag

Det er enormt nemt og hurtigt at ansøg om et kviklån som 21-årig. Du skal blot starte med at finde frem til et par selskaber, du vil søge hos. Her kan du med fordel gøre brug af vores oversigter her på siden. Derefter indsender du en gratis ansøgning og venter på et uforpligtende tilbud. Send gerne til mindst 2-3 forskellige udbydere, så du kan sammenligne de tilbud, du modtager. Du kan sammenligne ved at gå efter den laveste ÅOP. Hermed kan du nemt og hurtigt nå frem til det billigste tilbud.

Brug pengene, som du vil

Med et kviklån har du fuld frihed til at bruge dine penge, som du vil. Udbyderen blander sig ikke i, hvad formålet med pengene er. De er altså ligeglade, om du bruger 5.000 kr på en ny computer, 1.000 kr på nyt tøj eller 3.000 kr til de regninger, du ikke har fået betalt denne måned. Når først lånet er blevet indvilget, så kan du selv disponere over pengene.

Du skal blot sikre dig, at du kan betale pengene tilbage igen. Husk på, at det koster penge at låne penge. Du vil altså skulle betale afdrag på lånet og samtidig betale renter og eventuelle gebyrer. Vær sikker på, at du kan overholde tilbagebetalingen af pengene.

Det kan nemlig have store (og dyre) konsekvenser, hvis du ikke gør dette. Løbetiden på kviklån er gerne 30 dage, så det er altså en meget kortsigtet løsning. Men det er en rigtig god mulighed, hvis du har brug for lidt ekstra penge på lommen nu og her. Så kan du betale pengene tilbage næste måned, når du igen har fået penge ind på kontoen.