Kviklån 20 år

Der findes masser af gode muligheder for at optage et forbrugslån eller kviklån som 20-årig. Dog skal du være opmærksom på, at der på grund af din unge alder stadig findes begrænsninger. Vil du have bedre overblik over dine muligheder, så kan du læse med her og få mere information om, hvordan du optager et kviklån som 20-årig.

Hvad betyder din alder?

Selvom den nedre aldersgrænse for at optage kviklån ligger på 18 år, så vælger mange udbydere at have en højere aldersgrænse. Det skyldes blandt andet, at man forventer, at ældre har en lidt stærkere økonomi, og samtidig at man bliver mere ansvarlig med alderen. Kort sagt forsøger udbyderne altså at minimere deres risiko ved udlån ved at have en højere aldersgrænse.

For dig betyder det, at der kan være visse begrænsninger for at optage kviklån hvis du er 20 år. Aldersgrænsen kan nemlig være helt op til 23 år hos nogle udbydere, og det er langt fra alle, som kan tilbyde lån unge på 20 år. Det er dog ikke ens betydende med, at du er nødt til at vente tre år, før du kan blive godkendt. Der findes nemlig også en lang række udbydere af kviklån og forbrugslån, som kan hjælpe dig på 20 år.

Overblik over dine muligheder

For at danne dig et overblik over dine muligheder er det vigtigt, at du undersøger markedet grundigt. Dette kan du få hjælp til ved at bruge vores oversigter her på siden. Der kan du nemlig nemt og hurtigt finde information om de forskellige udbydere, så du bedre kan danne dig et indtryk af din situation. På den måde kan du finde frem til de selskaber, som er relevante for dig.

Nogle af de største og mest anerkendte udbydere på markedet, såsom Bank Norwegian, kræver, at du er fyldt 23 år. Dog kan du også finde højt vurderede online banker, som kan hjælpe dig. Det gælder blandt andet Vivus, hvor du som 20-årig kan få kredit mellem 100 og 10.000. Det samme gør sig gældende hos Santander Consumer Bank, hvor beløbet på deres PrivatLån Plus er mellem 50.000 og 350.000. Her er en række af dem der kan hjælpe dig:

  • Vivus
  • Lendon
  • Zaplo
  • DER Privat Finans
  • Santander Consumer Bank
  • Nordiclån
  • Modus Finans
  • Nordisk Lån
  • L’EASY

Tjek de øvrige krav på hjemmesiden

I oversigterne kan du som sagt danne dig et overblik over markedet og se, hvor du kan få et kviklån som 20-årig. Det er dog også vigtigt, at du undersøger udbydernes andre krav for at se, om du kan leve op til dem. Ved de mindre beløb vil det som regel gælde krav i forhold til bosted og gæld. Du skal bo i Danmark, have dansk CPR-nummer og ikke være registreret i RKI.

Ved de større beløb kan der i tillæg være krav til din arbejdssituation og din indkomst. Læs mere om de specifikke krav i oversigterne eller på udbydernes egen hjemmeside, hvor du også kan indsende din uforpligtende ansøgning.