Forbrugslån

Forbrugslån er den mest udbredte lånetype i Danmark og laves typisk uden sikkerhed. Det betyder at du låner pengene, uden at stille genstande eller ejendom som sikkerhed, hvis du ikke kan afdrage pengene.

Du kan både søge forbrugslån online og i egen bank, men det er klart nemmest at gøre på nettet. Her kan du søge alt fra 5.000 – 400.000 kroner. Det kan du til lave renter hos landets billigste lånefirmaer – det er bl.a. Bank Norwegian og Santander Consumer Bank.

Billige forbrugslån uden sikkerhed

Alle lånefirmaer online tilbyder dig forbrugslån uden sikkerhed, da sikkerheds-aspektet typisk er noget der kræves i banken. Det giver dig en hurtigere proces, hvor du kan have optaget og underskrevet låneaftalen inden for 1-2 dage.

Ønsker du at finde billige forbrugslån uden sikkerhed, kræver det at du gør dit forarbejde grundigt. Du bør danne dig et overblik over firmaerne der tilbyder det ønskede lånebeløb og hvilke renteniveauer de har. Det kan du nemt gøre via vores oversigt.

Billige forbrugslån uden sikkerhedNår du har den viden, kan du nemt udfylde en 2-3 ansøgninger hos dem der virker billigst. Det bør give dig det bedste udgangspunkt på dels at blive godkendt og på dels at finde billige forbrugslån uden sikkerhed.

Vælger du tilbuddet med den laveste ÅOP, vil det være lig med det billigste. Men husk på at særlige fordele og vilkår ligeledes kan gøre en forskel for dit valg.

FAQ

Hvor meget kan jeg låne?

I vores FAQ kan du få svar på alle de mest udbredte spørgsmål. Her om hvor meget du kan låne, for det er noget mange danskere tænker over. Det korte svar er, at det kan ingen vide. Det afhænger nemlig af det enkelte firmas kreditvurdering, der sker individuelt.

Her vil din indkomst, alder, gældsforhold og låneansøgning alle spille en væsentlig rolle. Det bedste svar vi kan give dig er, at jo mindre din indkomst er, desto dårligere er dine chancer for at blive godkendt. Har du fast job og indtægt, vil du have gode muligheder for at søge alt fra 5.000 til 100.000 kroner online.

Hvordan vælger jeg løbetid?

Løbetiden kan være svær at vælge, for hvor længe ønsker man at have pengene? Hvor længe har man egentlig behov for at have dem? Vores bedste råd til dig er, at du får klarlagt dit månedlige rådighedsbeløb. Det gør nemlig en forskel om det ligger på 1.400 eller 2.500 kroner.

Jo større det er, desto mere kan du afdrage på forbrugslånet hver måned. Vælg en løbetid hvor den månedlige ydelse kommer til at være et godt stykke under rådighedsbeløbet. På den led har du en buffer, hvis der opstår uforudsete omkostninger.

Du kan nemt udregne rådighedsbeløbet hos Jyske Bank her.

Hvilke krav skal jeg opfylde?

Sidst er det værd at kende til de krav du typisk skal opfylde, når du søger forbrugslån online. Mange af de samme går igen, hvis du forsøger lykken i din egen bank.

  • Du skal være mindst 18 år gammel – 20 eller 23 år hos visse.
  • Dansk statsborgerskab
  • Du må ikke stå i RKI
  • Fast job/indtægt kan være et krav hos nogle.

De tre første er faste, mens indkomstkravet i højere grad varierer fra firma til firma. Det er derfor ikke svært at finde et låneselskab der kan hjælpe dig på nettet.

Udbredte lånebeløb i Danmark

Det er forskelligt hvad den enkelte dansker kan have behov for, alt efter om der skal bruges penge på ferie, efterisolering eller et helt nyt køkken. Der er dog en række pengebeløb der ofte går igen, da de kan være med til at finansiere de fleste ting.

Her er en række af de udbredte beløb, når danskerne optager forbrugslån online: