Forbrugslån til funktionærer

Er du ansat som funktionær, så har du relativt godt overblik over din månedlige indtægt hver måned. Det giver dig gode muligheder, når du skal ud og låne penge. Vi hjælper dig med at få styr på reglerne omkring forbrugslån til funktionærer og giver dig et overblik over mulighederne på området.

Lån penge som funktionær

Som funktionær vil du som regel være månedslønnet, hvilket vil sige, at du kan forudsige din indtægt ret præcist hver eneste måned. Det vil også sige, at du fast modtager en lønseddel hver måned. Dermed er du godt stillet, når du skal ud og optage et forbrugslån til funktionærer. Her kræver flere af de større og anerkendte online udbydere nemlig, at du kan dokumentere et fast arbejde i form af fx lønsedler og årsopgørelse. Enkelte udbydere kræver, at du skal have en årsindkomst over fx 200.000 kr.

Det er umuligt at fastlægge dine muligheder helt præcist, da vi ikke kender til din månedlige indtægt og øvrige økonomi. Men umiddelbart vil du som funktionær have rigtig mange muligheder. Er der tale om mindre beløb, så kan du sagtens finde udbydere, som ikke har krav til indtægt. Men skal du op på mellemstore og store beløb, så er det en stor fordel for dig, at du har en fast månedlig indtægt. Jo højere din indkomst er, jo bedre kreditvurdering vil du få, og jo lavere vil renten også være.

Sammenlign flere muligheder

Det er vigtigt at undersøge markedet og sammenligne de forskellige udbydere, når du skal finde forbrugslån til funktionærer. Her på siden kan du finde en række oversigter, hvor du selv kan vælge dit ønskede beløb og se de relevante selskaber, som kan tilbyde lige netop det pågældende beløb. På den måde kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over dine muligheder og samtidig sammenligne udbyderne på rente, vilkår, fleksibilitet mm.

FunktionærVi anbefaler altid, at du søger hos et par forskellige selskaber, når du skal finde forbrugslån til funktionærer. Så kan du nemlig sammenligne de tilbud, du modtager, og vælge det billigste.

Det er altid gratis og uforpligtende at indsende en ansøgning.

Husk på, at du først på dit endelige tilbud kan se, hvilken rente, udbyderen kan tilbyde dig. Den vil nemlig afhænge af dine behov og din kreditvurdering.

Hvornår er du funktionær?

Det kan være svært at skelne mellem de forskellige måder at være ansat på. Kort sagt er du ansat som funktionær, hvis du i mere end halvdelen af arbejdstiden beskæftiger dig med kontorarbejde, køb eller salg, lagerekspedition, arbejdsledelse eller teknisk/klinisk bistandsydelse. Det omfatter ikke arbejde af håndværksmæssig art. Du skal som minimum arbejde gennemsnitligt 8 timer om ugen, og vikarer udsendt via vikarbureau omfattes ikke.

Der er altså rigtig mange stillinger, som vil tælle som funktionær. Du kan også være ansat på funktionærlignende vilkår uden egentlig reelt at være funktionær. De fleste er selv klar over, om de omfattes af beskrivelsen, men er du i tvivl, så kan du altid tale med din arbejdsgiver eller kontakte en ekspert på området med en beskrivelse af din stilling.