Brug for ny lækker bil?

Lækker bil

Hvis du har lyst til at købe en ny lækker bil, er du langt fra den eneste, da det er et ønske for mange mennesker. Specielt for mænd, der drømmer om en ny fed bil, men ikke alle har pengene til det.

I den situation, bliver man nød til at vurdere om man har økonomien til at købe bilen, og i givet fald skal man have søgt finansiering til køb af bilen. Der er efterhånden kommet mange muligheder for at lave billån, hvilket naturligvis stiller dig i en god situation.

 

De 3 udbredte former for bilfinansiering

Der er i øjeblikket normalt tre muligheder for at søge om et billån og det er meget forskelligt hvilken mulighed der er den bedste eller rette for dig. Så det vigtigste er at være opmærksom på forholdene og omkostningen ved de forskellige lånetilbud når du sammenligner dem.

  • Bilforhandleren
  • Banken
  • Lånefirmaer online

Vi har altid meget fokus på lånemarkedet online, men her er det faktisk kun Santander Consumer Bank, der tilbyder billån. Det gør de til gengæld til en rigtig fornuftig rente. Så bestemt værd at overveje – ansøg uforpligtende her:

ÅOP bør altid være i centrum

Det er altid ÅOP der bør være i centrum, når du vurderer dine muligheder. Dette selvom mange ser på renten som det første. Det kan bestemt også give en god indikation, men glem ikke ÅOP-satsen. Det er et udtryk for de årlige omkostninger angivet i procent og du kan derfor være sikker på ikke at overse uforudsete omkostninger. Derfor er åop et langt bedre sammenligningspunkt end eksempelvis renten er.

Hvad bør jeg vælge?

Det er klart, at det optimale typisk vil være banken eller bilforhandleren, alt efter hvem der kan tilbyde den bedste og billigste løsning. Men billånet fra Santander Consumer Bank bør bestemt også overvejes. Det er jo reelt bare en online bank, med samme attraktive renteniveauer.

Det bedste du kan gøre er at afsøge alle 3 finansieringsformer, så du ender med den billigste løsning. Det er altid gratis at indhente tilbud, så hvorfor ikke gøre det? Nogle ting vil give dig selv hen ad vejen. Det kan fx. være at banken siger nej, eller bilforhandleren ikke tilbyder finansiering.

Vær åben for det hele i starten og find så langsomt ud af dine muligheder og hvad der er bedst for dig.

Relateret på Lån-oversigt.dk:

Lån til ny bil

Lån til ny MC